nieuws

Itho Daalderop bekendste merk onder W-installateurs

Installatiebranche

Itho Daalderop is als leverancier van boilers het bekendste bedrijf onder werktuigbouwkundige installateurs. Flamco, fabrikant van vuil- en luchtafscheiders is het bekendst onder adviseurs. Dit blijkt uit een onderzoek van bouwmarketeer Bouwkennis.

Itho Daalderop bekendste merk onder W-installateurs

In de Marketing Score Card Naambekendheid & Imago Installatie brengt BouwKennis tweejaarlijks de naambekendheid in kaart van de grootste merken in de installatiesector.  De naambekendheid is op drie niveaus gemeten:
 

Top-5 W-installateurs

Itho Daalderop, fabrikant van boilers scoort het hoogst op naambekendheid bij W-installateurs. In de top-5 staan verder twee fabrikanten van cv-ketels: Nefit op 2 en Remeha op 5. Op 3 staat Radson, fabrikant van radiatoren en op 4 staat Danfoss met meet- en regeltechniek.

Top-5 installatie-adviseurs

Flamco, fabrikant van vuil- en luchtafscheiders, is het bekendste merk onder adviseurs. Radson, fabrikant van radiatoren, komt hier op de tweede plaats. Op de derde plaats staat Spirotech dat ook vuil- en luchtafscheiders levert.Itho Daalderop is onder adviseurs het bekendst van luchttechniek, en staat daarmee op 4. Holland Heating, ook leverancier van luchttechniek staat op 5.

Reageer op dit artikel