nieuws

Itho Daalderop bekendste merk onder W-installateurs

Installatiebranche

Itho Daalderop is als leverancier van boilers het bekendste bedrijf onder werktuigbouwkundige installateurs. Flamco, fabrikant van vuil- en luchtafscheiders is het bekendst onder adviseurs. Dit blijkt uit een onderzoek van bouwmarketeer Bouwkennis.

Itho Daalderop bekendste merk onder W-installateurs

In de Marketing Score Card Naambekendheid & Imago Installatie brengt BouwKennis tweejaarlijks de naambekendheid in kaart van de grootste merken in de installatiesector.  De naambekendheid is op drie niveaus gemeten:

Top-5 W-installateurs

Itho Daalderop, fabrikant van boilers scoort het hoogst op naambekendheid bij W-installateurs. In de top-5 staan verder twee fabrikanten van cv-ketels: Nefit op 2 en Remeha op 5. Op 3 staat Radson, fabrikant van radiatoren en op 4 staat Danfoss met meet- en regeltechniek.

Top-5 installatie-adviseurs

Flamco, fabrikant van vuil- en luchtafscheiders, is het bekendste merk onder adviseurs. Radson, fabrikant van radiatoren, komt hier op de tweede plaats. Op de derde plaats staat Spirotech dat ook vuil- en luchtafscheiders levert.Itho Daalderop is onder adviseurs het bekendst van luchttechniek, en staat daarmee op 4. Holland Heating, ook leverancier van luchttechniek staat op 5.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels