nieuws

Cofely installeert voor Wehkamp.nl

Installatiebranche

Cofely gaat de detailengineering en de realisatie verzorgen van de HVAC-systemen voor het nieuwe distributiecentrum van Wehkamp.nl. De gebouweigenaar WDP en wehkamp.nl willen een gebouw neerzetten dat voldoet aan de BREEAM-classificatie “very good”.

Cofely installeert voor Wehkamp.nl

Het BREEAM-certificaat wordt onder andere bereikt door de toepassing van een warmte-koudeopslag, een energiemanagementsysteem, drinkwaterbesparende maatregelen en de toepassing van warmteopwekking met een lage NOx-emissie.

Binnenklimaat

Het BREEAM-certificaat borgt daarnaast een gezond leef- en verblijfsklimaat voor de werknemer van wehkamp.nl. Het plan van eisen schrijft bijvoorbeeld voor dat de installaties een laag geluidsniveau hebben en dat er individuele temperatuursregelingen komen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels