nieuws

The Heating Company wordt Vasco Group

Installatiebranche

The Heating Company, leverancier van radiatoren, vloerverwarming en ventilatie, gaat aan al zijn producten de naam geven van zijn bekendste merk: Vasco.

The Heating Company wordt Vasco Group

Onder The Heating Company vielen tot nu toe de radiatormerken Vasco, Brugman, Thermic en Superia. Er was ook een assortiment van vloerverwarming en ventilatie onder de naam Vasco. Het bedrijf wil zich profileren als een totaalaanbieder van producten voor klimaatbeheersing, en niet alleen van verwarming. Daarom wordt Vasco de nieuwe overkoepelende naam voor het programma van design- en paneelradiatoren, handdoekdrogers, vloerverwarming en ventilatie.

“The Heating Company was in de markt sowieso minder bekend dan Vasco”, zegt CEO Patrick Nijs. “Bovendien reduceren we de productiekosten, de marketing kan eenvoudiger en er komt meer ruimte voor productontwikkeling. Maar dat betekent niet dat we al onze sterke merken van vandaag op morgen bij het vuilnis zetten. In eerste instantie blijven de merken bestaan, maar ze krijgen het bijschrift ‘a Vasco brand’. Als een soort kwaliteitslabel.”

Reageer op dit artikel