nieuws

Congres F-gassenverordening van beleid naar praktijk

Installatiebranche

Wat betekenen de nieuwe F-gassenregels voor installateurs en eindgebruikers? Daarover organiseren branchevereniging KNVvK en uitgeverij Vakmedianet een congres op 5 juni 2014 in Nijkerk.

Congres F-gassenverordening van beleid naar praktijk

Het congres Congres F-gassenverordening: Van beleid naar praktijk schept duidelijkheid over de nieuwe regels voor F-gassen, die per 1 januari 2015 in werking treden. Zo wordt voor installateurs en eindgebruikers uitgelegd op welke termijn welke F-gassen uitgefaseerd moeten zijn.

Kansen voor installateurs

Daarnaast signaleert het congres de kansen voor installateurs die hierdoor ontstaan. Installateurs krijgen handvatten voor de ombouw van installaties en systemen gedurende de overgangstermijnen. Leveranciers presenteren ter inspiratie praktijkvoorbeelden uit diverse marktsectoren.

Praktische informatie

Het congres vindt plaats in Hart van Holland in Nijkerk op 5 juni 2014 van 13.00 uur tot 20.15 uur. Aanmelden kan via congresfgassen.nl.Lees ook: F-gassenverordening goedgekeurd door Europees Parlement

Reageer op dit artikel