nieuws

Cofely installeert voor Wehkamp.nl

Installatiebranche

Cofely gaat de detailengineering en de realisatie verzorgen van de HVAC-systemen voor het nieuwe distributiecentrum van Wehkamp.nl. De gebouweigenaar WDP en wehkamp.nl willen een gebouw neerzetten dat voldoet aan de BREEAM-classificatie “very good”.

Cofely installeert voor Wehkamp.nl

Het BREEAM-certificaat wordt onder andere bereikt door de toepassing van een warmte-koudeopslag, een energiemanagementsysteem, drinkwaterbesparende maatregelen en de toepassing van warmteopwekking met een lage NOx-emissie.

Binnenklimaat

Het BREEAM-certificaat borgt daarnaast een gezond leef- en verblijfsklimaat voor de werknemer van wehkamp.nl. Het plan van eisen schrijft bijvoorbeeld voor dat de installaties een laag geluidsniveau hebben en dat er individuele temperatuursregelingen komen.

Reageer op dit artikel