nieuws

VSH en Comap bundelen verkoopteams

Installatiebranche

VSH en Comap, aanbieders van water-, verwarming- en gassystemen, staan vanaf nu onder de naam VSH op de Nederlandse markt. Sinds januari 2013 werken de sales teams van VSH en Comap in Nederland onder de leiding van VSH.

VSH en Comap bundelen verkoopteams

In België-Luxemburg gaan de sales teams ook samenwerken. Daar valt het gezamenlijke sales team van Comap en VSH onder de bevoegdheid van Comap.

Systeemaanbieder

VSH is al geruime tijd systeemaanbieder. De producten worden toegepast in de woning-, utiliteit-, industrie- en scheepsbouw voor zowel renovatie als nieuwbouw. Ook sprinkler- en brandbeveiligingsystemen behoren tot het gamma.

Klimaatbeheersing

Uit het grote assortiment van Comap heeft VSH een selectie gemaakt van energiebesparende producten. De geselecteerde productenlijnen zijn onder andere Meibes pompgroepen, Ballorex strangregelafsluiters, Comap cv-appendages , BIOfloor vloerverwarming en betonkernactivering.

Verkoopteam verdubbeld

VSH en COMAP willen installateurs en adviesbureaus totaalconcepten en kennis aanbieden. Door de samenvoeging aan de verkoopkant wordt het verkoopteam in Nederland verdubbeld. Dit maakt het mogelijk om de regio’s van de accountmanagers te verkleinen.

Reageer op dit artikel