nieuws

Domotica Advies Tool helpt klanten te kiezen

Installatiebranche

Systeemintegrator Leertouwer heeft een ‘Domotica Advies Tool’ (DAT) gemaakt. Via gebruikDAT.nl krijgen gebruikers inzicht in de mogelijkheden van domotica voor woon-, werk- en zorgsituaties. De tool is geschikt voor pc, tablet of smartphone.

Domotica Advies Tool helpt klanten te kiezen

In de app selecteert de gebruiker eerst zijn situatie: wonen, werken of zorg. Vervolgens leidt de app langs verschillende vragen, waar de gebruiker zijn voorkeuren aangeeft. Op basis van de antwoorden ontvangt hij een voorstel voor een passende domotica-oplossing.

Beurs Domotica en Slim Wonen

Leertouwer introduceert DAT officieel op de Beurs Domotica en Slim Wonen, op 21 en 22 november in het Evoluon te Eindhoven. Vanaf 1 december is de tool volledig live en gratis te gebruiken.

Reageer op dit artikel