artikel

Elf nominaties voor VSK Awards 2014

Installatiebranche

Elf nominaties voor VSK Awards 2014

Op een persbijeenkomst in de Jaarbeurs Utrecht op 19 november heeft juryvoorzitter Ed Nijpels de elf genomineerden voor de VSK Awards gepresenteerd. Onder de genomineerde producten ziet Nijpels veel lovenswaardige doorontwikkelingen, maar geen echte doorbraaktechnologie.

De jury selecteerde de elf genomineerden uit 32 inzendingen. Juryvoorzitter Nijpels loofde de fabrikanten voor hun inspanningen om bestaande technologie maximaal door te ontwikkelen. De jury mistte echter ‘echte doorbraaktechnologie’. Volgens Nijpels is vooral de ‘gasverslaving’ van Nederland daarvan de oorzaak: “Onze gasbel werkt remmend op de innovatie. De noodzaak om baanbrekende technologie te ontwikkelen, ontbreekt.”

Nominaties in vier categorieën

De Awards worden uitgereikt in vier categorieën: Design, Energiebesparing, Systeemoplossingen en Installateurszaken.

Categorie Design:

Categorie Energiebesparing:

Categorie Systeemoplossingen:

 

Categorie Installateurszaken:

Prijsuitreiking op VSK diner

De winnaars van elke categorie worden traditiegetrouw bekendgemaakt tijdens het VSK diner op de eerste beursdag van de vakbeurs VSK. Die vindt plaats van 3 februari tot en met 7 februari 2014 in de jaarbeurs in Utrecht. Meer informatie: www.vsk.nl

Reageer op dit artikel