artikel

Van Delft Installatie wint ISSO-Award 2013

Installatiebranche

Van Delft Installatie bv heeft met het microklimatiseringsconcept JEP! de ISSO-Award 2013 in de wacht gesleept. Dit werd afgelopen vrijdag bekendgemaakt op het ISSO-najaarsoverleg in het STC Gebouw in Rotterdam.

JEP! staat voor Je Eigen Plek! en maakt gebouwen en installaties dienstbaar aan de gebruiker. Het concept wil het comfort voor werknemers verhogen en daarmee ook hun productiviteit verbeteren. Van Delft Installatie won van VIAC installatie adviseurs. Dat verbouwt sinds februari 2013 in Nieuwegein een kantoorgebouw in een wooncomplex met 25 energiezuinige starterswoningen volgens het ‘Legoliserings-principe’.

Het publiek koos de winnaar na pitches van de genomineerden, die eerder door een jury als finalisten waren aangewezen. De ereprijs in de installatiesector werd tegenover ruim 150 vakgenoten uitgereikt door dagvoorzitter en ISSO-directeur Rob van Bergen aan Marc van Delft, directeur van de Van Delft Groep uit Nieuwkuijk.Lees ook: Microklimatisering en legolisering strijden om ISSO-award


Lees binnenkort meer over het microklimatiseringsconcept en over het Legoliseringsconcept in de vakbladen Gawalo en de bijlage Installatie XL.

Reageer op dit artikel