artikel

Cofely daagt studenten TU Delft uit

Installatiebranche

Hoe energie-efficiënt ben jij? Met deze vraag heeft Cofely masterstudenten aan de TU Delft uitgedaagd na te denken over innovatieve oplossingen om energieverbruik te verminderen.

Aanstaande donderdagmiddag vindt op de TU Delft de uitreiking van de UfD-Cofely Energy Effciency Prijs plaats. Hier worden de drie meest vernieuwende ideeën op het gebied van energie-efficiëntie en duurzaamheid beloond. De masterstudent met het beste idee ontvangt 7.500 euro.

Pitch

Alle inzendingen zijn door de jury beoordeeld op originaliteit, innovatieniveau, toepasbaarheid en maatschappelijke relevantie. Voorafgaand aan de prijsuitreiking wordt van elk project een korte pitch gegeven. Ook vertelt ondernemer Iwan Göbel van Burton Car Company meer over zijn jongensdroom (duurzame auto’s), duurzaam innoveren en ondernemerschap.

 

Waar:         TU Delft

Wanneer:     Donderdag 23 februari

Adres:        Aula Congrescentrum, Mekelweg 5 Delft

Tijd:        15.00 uur en 17.00 uur

Meer informatie: Cofely 

 

Reageer op dit artikel