artikel

Rookgaswisselaar wint innovatieprijs op Energie 2011

Installatiebranche

Rookgaswisselaar wint innovatieprijs op Energie 2011

De kunststof rookgaswisselaar HeatMatrix LUVO van de HeatMatrix Group uit Rotterdam heeft de Spirits of Innovation Award gewonnen op de Energie Vakbeurs 2011.

Dat meldt Jos Bijman van TVVL op Twitter. Hij reikte de Spirits of Innovation Award vandaag uit aan het begin van de eerste beursdag. De Energie Vakbeurs 2011 loopt van vandaag 4 oktober tot en met  6 oktober in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch.

Citaat jury

“Uit navraag bij collega’s blijkt dat dit inderdaad een mooie innovatie is. Dankzij toepassing van kunststof en de speciale matrix kan het ding tegen agressieve rookgassen en gemakkelijk en goedkoop worden geplaatst,” aldus de jury over de HeatMatrix.

Genomineerden

Genomineerd voor de prijs waren  naast de winnaar ook nog Derbigum Nederland met de dakbedekking Derbipure, IsoBouw Systems met hun product SlimFix Deco en Knipping bouwelementen met de Knipping Prolux Energydakkapel.

Lees ook:

Genomineerden energiebesparende innovaties bekend

Kunststof wisselaar haalt warmte uit rookgas

Reageer op dit artikel