artikel

Inschrijving VSK Awards geopend

Installatiebranche

Bedrijven in de installatiebranche kunnen hun noviteit tot en met 4 oktober 2011 aanmelden voor de VSK Awards. De prijzen belonen innovatie en initiatief in deze branche en worden uitgereikt op 6 februari 2012 op de vakbeurs VSK.

De VSK Awards worden in vijf categorieën uitgereikt; Aarde, Lucht, Vuur, Water en de nieuwe categorie voor renovatieprojecten; de VSK Projectenprijs.

Vier elementen

De elementen Aarde, Lucht , Vuur en Water zijn tevens de segmenten van de vakbeurs gehouden  van 6 tot en met 10 februari 2012 in Jaarbeurs Utrecht. In Vuur worden innovaties op het gebied van verwarming beloond, Water richt zich op sanitair, Lucht op luchtbehandeling, airco en koeling en Aarde op systeemoplossingen en alternatieve energie.

Duurzame renovatie

Over de nieuwe prijs voor renovatie zegt juryvoorzitter Ed Nijpels: “Duurzame renovatie is de groeimarkt bij uitstek. Voor de installatiebranche zie ik hier oneindig veel mogelijkheden. Vandaar dat de VSK Awards dit jaar de categorie de VSK Projectenprijs kent. De installateur moet deel uitmaken van een projectteam waarvan de energetische waarde van het betreffende project met minimaal twee labels is gestegen.”

Inzendingen

Bedrijven kunnen zich opgeven via vskawards.nl. Alle inzendingen worden door een onafhankelijke jury beoordeeld op innovatie, kwaliteit, duurzaamheid en prijs/kwaliteitverhouding. Bezoekers van de vakbeurs VSK die zich voorregistreren via internet, krijgen de mogelijkheid een stem uit te brengen op één van de genomineerde inzendingen. De genomineerden worden bekendgemaakt tijdens een persbijeenkomst op 14 november 2011.

Reageer op dit artikel