artikel

Toeleveranciers presenteren innovaties voor ‘het nieuwe telen’

Installatiebranche

Bij Demokwekerij Westland loopt tot 6 mei een Innovatie Arena over het Nieuwe Telen. Toeleveranciers, kennisinstellingen en kwekers wisselen er kennis uit over onder meer energieverbruik in de Glastuinbouw.

Greenport Campus, een samenwerkingsverband van onderwijsinstellingen en kennisinstituten, wil kwekers en technische toeleveranciers uitdagen om kennis en innovaties uit te wisselen. In elke Arena diept Greenport Campus samen met belanghebbende partijen één thema uit. Experts laten hun visie op dit thema gedurende 5 weken zien in de Greenport Campus Innovatie Arena. De visies worden getoond in een permanente presentatie bij de Demokwekerij Westland, in de vorm van bijvoorbeeld een opstelling, poster, presentatie of film.

Toeleveranciers

Ook toeleveranciers uit de installatiebranche nemen deel aan de Innovatie Arena met een aantal presentaties:

Informatie

Meer informatie over de Innovatie Arena vindt u op www.greenportcampus.nl

Reageer op dit artikel