nieuws

Gratis beursspecial Vakbeurs Energie nu beschikbaar

energie

Van 8 tot en met 10 oktober 2019 vindt de vijftiende editie van de Vakbeurs Energie plaats in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Lees hier de gratis beursspecial.

Gratis beursspecial Vakbeurs Energie nu beschikbaar

Vakbeurs Energie is uitgegroeid tot een belangrijk platform voor professionals in duurzame energieopwekking en energiebesparing in de gebouwde omgeving. Het jaarlijkse evenement bestaat uit tentoonstelling van circa 350 exposanten en diverse inhoudelijke sessies met honderden lezingen.

 

Gebouwde omgeving

Uniek is verder de verbinding van de gebouwde omgeving met twee andere belangrijke sectoren: industrie en mobiliteit; tijdens de Vakbeurs Energie vinden daarom tevens de beurzen Industrial Heat & Power en Ecomobiel plaats.

 

Lees hier de gratis beursspecial bij Vakbeurs Energie.

 

Vakbeurs Energie vindt plaats van dinsdag 8 tot en met donderdag 10 oktober in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. De beursvloer is elke dag geopend van 10:00 – 17:00. Tijdens de Vakbeurs Energie vinden ook de beurzen PrefabEcomobiel (mobiliteit) en Industrial Heat & Power (industrie) plaats. U kunt zich op deze pagina registreren voor Vakbeurs Energie.

 

 

 

Reageer op dit artikel