nieuws

Wie worden Energie Professional en Energie Talent van het jaar 2017?

energie

Tijdens Vakbeurs Energie 2017 worden voor de derde keer de awards uitgereikt voor de Energie Professional van het Jaar en voor het Energie Talent van het Jaar.

Wie worden Energie Professional en Energie Talent van het jaar 2017?
De winnaars van 2016.

Op dinsdag 10 oktober wordt bekend wie de Energie Professional van het Jaar is. Op donderdag 12 oktober gaat er een award naar het Energie Talent van het Jaar.

 

Pitch

In het Energie Theater in hal 5 krijgen de genomineerde de gelegenheid hun innovatieve projecten en/of concepten te pitchen. Naar aanleiding van de pitch bepaalt de jury wie de awards in ontvangst mogen nemen.

 

Energie Professional

De award Energie Professional van het Jaar is voor een energie-expert die onlangs een energiebesparend en/of verduurzamend project heeft uitgevoerd. Aanmelden voor de award is nog mogelijk.

 

Energie Talent

De award voor Energie Talent van het Jaar is voor een net afgestudeerde of voor een student in de laatste fase van zijn of haar studie gericht op innovatieprojecten of –concepten om energie te besparen en te verduurzamen. Ook voor deze award kunnen mensen zich nog aanmelden.

 

De jury

Dit zijn de juryleden:

– Prof. Kornelis Blok, TU Delft (juryvoorzitter)

– Rik Luiten, Movares

– Jan van Betten, Nudge B.V.

– Gerrit van Werven, Energy Valley

– Mark Meijer, Energy Indeed

 

Winnaars Energie 2016

Sebastiaan Lagendaal van de Hermitage in Amsterdam won in 2016 de titel Energie Professional van het Jaar. Hij ontving de award voor  zijn warmteproject Tussen Kunst & Kas. Hierbij wisselt de Hermitage warmte en koude uit met de Hortus Botanicus. De Energie Talent Award ging vorig jaar naar Martijn de Groot, inmiddels werkzaam bij zijn voormalig stagebedrijf Autarco. Martijn de Groot ontwikkelde een model voor het geven van kWh-garantie op zonnepanelen.

 

Vakbeurs Energie is van 10 tot en met 12 oktober 2017 in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. Aanmelden kan via deze link.

 

Vakmedianet, de uitgever van Gawalo, is hoofdmediapartner van Vakbeurs Energie.

Reageer op dit artikel