nieuws

De installateur als energieregisseur

energie

Branchevereniging Uneto-VNI presenteert op 7 maart 2017 tijdens een openbare conferentie haar visie op de op de energietransitie in de gebouwde omgeving. Centraal staat de installateur als energieregisseur op weg naar een CO2-neutrale gebouwde omgeving.

De installateur als energieregisseur

 

De Borgingscommissie van het Energieakkoord organiseert op 7 maart 2017 de Conferentie ‘Energieakkoord in versnelling’. In deze netwerkbijeenkomst introduceren verschillende partijen hun initiatieven om de energietransitie te versnellen. Directeur Erik van Engelen van Uneto-VNI presenteert er de visie van de branchevereniging, met een centrale rol voor de installateur als energieregisseur.

Manifest grote technisch dienstverleners

Tijdens de conferentie zullen de grote technisch dienstverleners binnen Uneto-VNI een Energietransitie-Manifest overhandigen aan de voorzitter van de Borgingscommissie van het Energieakkoord, Ed Nijpels.

Zes initiatiefnemers

In totaal zullen zes initiatiefnemers hun plannen op dinsdag 7 maart presenteren. De betrokken partijen zijn:

Conferentie ‘Energieakkoord in versnelling’

De conferentie van 7 maart is openbaar, heeft een interactieve opzet en is bedoeld voor zowel direct betrokkenen bij het Energieakkoord als andere belangstellenden die een bijdrage willen leveren aan een versnelling van de energietransitie. De conferentie vindt plaats in het SER-gebouw in Den Haag van 13.30 tot 18.00 uur. Aanmelden kan via de website van de SER.

Reageer op dit artikel