nieuws

Tips voor energiebesparing op E-Day

energie

Het Platform Wonen in Kollumerland organiseert zaterdag 12 mei 2012 een E-DAY in Kollum. Op deze energiemarkt geven regionale bedrijven advies over energiebesparing en duurzame energie.

Tips voor energiebesparing op E-Day

De energiemarkt aan de Jumaweg 2 in Kollum laat zien wat bedrijven uit de regio te bieden hebben op het gebied van energiebesparing en duurzame energie. Ze kunnen ook duidelijkheid verschaffen over de verschillende subsidiemogelijkheden.

Zo geeft Van Seggeren Techniek advies over onder andere warmtepompen, Kingma’s Bouwbedrijf over vloer-, dak- en spouwmuurisolatie, Awizon over zonnepanelen en -boilers en Woningkeur Surhuisterveen over mogelijke energiebesparende maatregelen na een bouwkundige check.

Voor de kinderen komt de Energiebus naar Kollum. In deze mobiele educatieve unit kunnen kinderen de hele dag proefjes doen met duurzame energieopwekkende apparatuur. Om 13.30 uur vindt daarnaast de prijsuitreiking plaats van ‘de energiekste woning van heel Kollumerland’.

Meer informatie: www.kollumerland.nl

Reageer op dit artikel