partner nieuws

Ontwerp betere W-installaties in BIM-projecten met Mitsubishi Electric

digitalisering

Ontwerp betere W-installaties in BIM-projecten met Mitsubishi Electric

MEPcontent en Mitsubishi Electric lanceren een gratis plugin voor Revit en AutoCAD.

Downloadt u nog steeds losse Revit-families voor het ontwerpen van W-installaties in Revit of AutoCAD? Verspil geen tijd meer en download de nieuwe MEPcontent App: de Mitsubishi Electric System Designer voor Revit en  voor AutoCAD.

Met behulp van deze app is het voor MEP-engineers, ontwerpers en modelleurs heel eenvoudig om complete Mitsubishi Electric klimaatsystemen te vinden, selecteren en configureren binnen een BIM-project. Met de ingebouwde MitsubishiElectric plugin hoeft u uw Revit- of AutoCAD-project niet langer te verlaten. Door het downloaden van deze gratis app krijgt u direct toegang tot alle Mitsubishi Electric producten voor klimaatsystemen.

Voordelen

spaar tijd door te zoeken op artikelnummer, beschrijving, model of serie en filter op technische eigenschappen zoals nominale verwarmingscapaciteit. Eenmaal geplaatst in uw model is het eenvoudig om product specifieke gegevens zoals gelokaliseerde artikelnummers, GTIN of URL’s te delen met inkoop- of management stakeholders. Bestel direct uw gewenste Mitsubishi Electric producten vanuit het BIM-project via een up-to-date materiaallijst.  

Updates

De volgende productreeksen zijn momenteel beschikbaar in de app: Mitsubishi Electric City Multi, Mitsubishi Electric Ecodan, Mitsubishi Electric E-serie, Mitsubishi Electric Lossnay en Mitsubishi Electric Mr. Slim. Deze app wordt voortdurend onderhouden en bijgewerkt, niet alleen met de nieuwste productinformatie, maar ook met nieuwe functionaliteit om u meer snelheid te bieden in het ontwerpen van W-installaties. In de komende maanden wordt de app geüpdatet met functionaliteit om leidingen te tekenen en fittingen te plaatsen met de juiste afmetingen, om zo eenvoudig units aan te sluiten. Houd de MEPcontent App store in de gaten voor de nieuwste Revit en AutoCAD apps. 

De MEPcontent Mitsubishi Electric System Designer App voor Revit en AutoCAD kan gratis worden gedownload op de MEPcontent store. Het downloaden en installeren van de app duurt minder dan 2 minuten en er zijn geen administratieve rechten vereist.  

Reageer op dit artikel