partner nieuws

Moeiteloos E-schema’s genereren in Revit

digitalisering

Moeiteloos E-schema’s genereren in Revit

Stabiplan lanceert een nieuwe app speciaal voor de E-installateur: Stabiplan Electrical Schematics for Revit. Deze app maakt het mogelijk om snel en effectief schema’s voor alle elektrosystemen in Revit te genereren.

Met de Stabiplan Electrical Schematics app genereert u schema’s voor alle elektrosystemen, wat eerder niet mogelijk was in Revit. Ongeacht of het een Revit communicatie- of brandbeveiligingssysteem betreft; u kiest simpelweg het hoofdpaneel en er wordt automatisch een drafting view met het schema van de installatie gegenereerd. Dit schema bevat gedetailleerde informatie over de (sub)panelen en alle verbonden verbruikers, zoals de family naam, informatie over de fysieke locatie en de ruimtenummers van de elementen. Met deze app leveren BIM-engineers moeiteloos correcte E-schema’s op dankzij de informatie in het model die gedeeld kan worden met de beheerder.

Gratis proefperiode

Het is mogelijk om een gratis proefversie van de app te downloaden (geen creditcard vereist) via de MEPcontent store. Hiermee heeft u een week lang toegang tot alle app-functionaliteit (een zogenaamde trial). Na deze week kunt u besluiten om te upgraden naar de betaalde variant. De trial verloopt automatisch, u hoeft niets te doen. Download de app hier en profiteer direct van het gemak en het prettige overzicht.

 

Webinar 13 februari

Op 13 februari wordt de Stabiplan Electrical Schematics app gedemonstreerd tijdens het BIM Insights Sessions webinar van MEPcontent. Meld u aan voor het gratis webinar en ontdek alle mogelijkheden die de app met zich meebrengt. Voor de deelnemers is er ook een speciale aanbieding.

Reageer op dit artikel