partner nieuws

5 veelgehoorde BIM vragen van fabrikanten

digitalisering

5 veelgehoorde BIM vragen van fabrikanten

Informatierijke 3D-content wordt steeds belangrijker in het BIM- en bestelproces. Dit biedt een kans én een uitdaging voor fabrikanten. Hoe kunnen zij met hun producten het beste inspelen op de ontwerpfase en de aankoopbeslissing?

Vraag naar BIM-objecten
Uit het onlangs in Engeland gepubliceerde ‘National BIM Report 2016’ blijkt dat 71% van de ondervraagde engineers BIM-objecten van fabrikanten wil ontvangen. Engineers willen namelijk perfecte modellen opleveren. Modellen die alle benodigde informatie bevatten en het niet af laten weten op een essentieel onderdeel in de BIM-workflow. Daarom is er goede, up-to-date BIM-content nodig.

Webinar
Maar wat is nu ‘goede’ BIM-content? En hoe kunnen fabrikanten voorzien in de behoefte aan goede content?

Tijdens het webinar op donderdag 29 september gaan Charles Lekx en Maarten Sonneveld van Stabiplan in op de rol van content in het BIM-proces. Daarbij worden deze vijf veelgehoorde vragen behandeld:

Na afloop kunt u al uw vragen stellen tijdens de Q&A sessie.

Inschrijven
Schrijf u hier in voor het webinar op woensdag 28 september van 12.00 – 12.30 uur. Kunt u niet wachten? Bekijk hier de opname van het webinar gegeven op 7 april.

Het webinar zal gegeven word in het Engels. Indien u een liever een webinar in Nederlands bekijkt, kunt u een opname vinden op onze website.

Over MEPcontent
MEPcontent.eu is dé Europese portal waar u specifieke MEP content kunt vinden voor uw project. Snel, eenvoudig en gemakkelijk in gebruik. De nieuwe generatie content (EMCS 3.0) is licht en voorzien van alle relevante informatie.

Reageer op dit artikel