partner nieuws

Snel, eenvoudig en nauwkeurige temperatuurmeting voor levensmiddelen

digitalisering

In de levensmiddelenbranche horen temperatuurmetingen tot de dagelijkse gang van zaken. Want alleen door precieze metingen kan de kwaliteit en versheid van levensmiddelen gecontroleerd en gegarandeerd worden. Zo worden de HACCP richtlijnen gevolgd.

Met de nieuwe testo 108 wordt meten een bijzaak. Terwijl de professional zich kan bezighouden met de bereiding van levensmiddelen kunt u met de nieuwe testo 108 snelle steekproefmetingen uitvoeren en moeiteloos in uw werkproces integreren. Ook voor transport en opslag van levensmiddelen is de testo 108 eenvoudig weg het enige instrument dat u nodig heeft als temperatuur bij levensmiddelen belangrijk is.

Bijzonder aan de testo 108 zijn de snelle en nauwkeurige metingen en zeer eenvoudig  bediening. Instrument en voeler zijn waterdicht (IP67) en conform HACCP en EN13485. De testo 108 is ook geschikt voor de meest ruwe werkomstandigheden.

Voor meer informatie en bestellen klik hier.

Reageer op dit artikel