partner nieuws

Firmware update voor de BLAUWE LIJN® EUROLYZER ST en STe serviceanalysers

digitalisering

Firmware update voor de BLAUWE LIJN® EUROLYZER ST en STe serviceanalysers

Regelmatig komen updates beschikbaar voor firmware van de BLAUWE LIJN® EUROLYZER ST en STe. Door deze update (gratis) te downloaden en in het instrument te laden wordt de functionaliteit van het toestel verbeterd en uitgebreid.

De meest recente update (1.8.0.1) voegt de Klima Check-functie toe aan het opstartscherm. Onder deze functie vindt u de mogelijkheden die het instrument biedt voor metingen aan het binnenklimaat, waaronder een meting van de koolmonoxideconcentratie in de omgevingslucht. Een andere wijziging die deze update brengt is een aanpassing in de opstartfase van de EUROLYZER ST en STe. Tijdens de kalibratie met schone lucht geeft een balk in het display de status aan. Deze fase duurt tussen 10 en 30 seconden. Indien het instrument is blootgesteld aan extreme omgevingscondities verschijnt de melding “acclimatiseren”. De serviceanalyser geeft aan wanneer het instrument is geacclimatiseerd en klaar is voor een meting. De firmware-update met bijbehorende documentatie is gratis te downloaden via www.euro-index.nl.

Reageer op dit artikel