‘Design winner’ urinoirspoeler Tempomatic 4 komt naar VSK

De nieuwe elektronische urinoirspoeler Tempomatic 4 werd recent bekroond met de vermelding ‘winner’ tijdens de German Design Award 2018. Delabie komt onder meer met deze opvallende urinoirspoeler naar de VSK 2018.

De elektronische urinoirspoeler Tempomatic 4, ingebouwd in een innovatieve inbouwkast, werd bekroond als ‘winner’ door de vakjury van de German Design Award, deze Duitse Raad van Design (Rat für Formgebung) staat binnen de wereld van designwedstrijden bekend als één van de meest erkende ter wereld en heeft een reputatie opgebouwd ver buiten haar vakkringen.

Jaarlijks worden designproducten en communicatietoepassingen gewaardeerd en geselecteerd voor hun individuele vernieuwende bijdrage aan het veranderende internationale landschap. De wedstrijd stelt zeer hoge eisen bij de selectie van de prijswinnaars; dankzij de unieke benoemingsprocedure worden alleen producten geselecteerd die uitblinken op het vlak van ontwerpkwaliteit.

Beloond voor design en eigenschappen

De Tempomatic 4 urinoirspoeler heeft de jury overtuigd met een ontwerp dat design en  functionaliteit combineert: de elektronica is rechtstreeks op de afdekplaat geïntegreerd. De urinoirspoeler laat tevens toe het waterverbruik te optimaliseren, met behoud van een optimale hygiëne. De exclusieve massamodus, ontwikkeld door Delabie, houdt rekening met de gebruiksfrequentie, zodat elke vorm van waterverspilling vermeden wordt. Twee spoelingen zijn geprogrammeerd; kort en lang.

Periodieke spoeling

Bij een toestroom van gebruikers wordt alleen de korte spoeling geactiveerd. Wanneer de stroom gebruikers gepasseerd is, worden het urinoir en de hevel integraal gespoeld. De spoeling van de inbouw-urinoirkraan treedt automatisch in werking na het vertrek van elke gebruiker. Het ontbreken van manueel contact verhindert de overdracht van kiemen via de handen. De periodieke spoeling voorkomt bacteriegroei en droogtrekken van de sifon.

Geschikt voor dikke muren

De Tempomatic 4 wordt geleverd met een antistagnatie elektroventiel. De inbouwdoos kan op verschillende manieren geïnstalleerd worden: bevestiging langs de zijkant op rails voor gipsplaat, langs de voorkant op een volle muur of langs de achterzijde op paneel. De inbouwdiepte is regelbaar tot 120 mm: voor dikke muren (in baksteen of betonblokken) voor utiliteiten waar veel vandalisme voorkomt. De in te bouwen urinoirkraan wordt aan de buitenkant van de inbouwdoos aangesloten.

Toegankelijk voor onderhoud

Wat betreft onderhoud, zijn elektroventiel, filter en stopkraan toegankelijk langs de voorkant, zonder de inbouwdoos te demonteren. Het volstaat de plaat te verwijderen om toegang te krijgen. De kraan is bestand tegen grijs water en zeewater. Om vorstvrij stellen of groot onderhoud te vereenvoudigen, kan de kraan losgekoppeld en gemonteerd worden langs de binnenkant, zonder de inbouwdoos te verwijderen.

Eenvoudig reinigen

De afdekplaat van de urinoirspoeler, met een tijdloos design, is beschikbaar in een glanzend of mat gepolijste of witte afwerking. Omdat de plaat klein en discreet is, kan deze perfect in elk type publiek gebouw geplaatst worden. Het gladde oppervlak verhindert bovendien vervuiling en maakt reinigen eenvoudig.

Meer informatie over de VSK vakbeurs is hier te vinden.

Direct gratis inschrijven voor de vakbeurs VSK kan hier.

Meer info: www.delabiebenelux.com/nl

Dit vind je misschien ook interessant