The Future of Ventilation
Al sinds zijn ontstaan houdt Duco het niet bij loze woorden. Dat bleek ook op VSK 2018.
Ventilatie nu ook in passief- en actiefhuizen
De Belgische ventilatiespecialist heeft alle redenen om tevreden en trots de balans op te maken van de voorbije jaren. “In 2014 profileerde Duco zich nadrukkelijk in de markt met zijn mechanische ventilatiebox onder de naam DucoBox, beschikbaar in de fluisterstille DucoBox Silent specifiek voor renovatie- en vervangingsprojecten, en de intelligente DucoBox Focus voor de nieuwbouwmarkt”.
Prestatiegerichte vernieuwing
Dat bewijzen de nieuwe ontwikkelingen die Duco tijdens de vierdaagse VSK aan de bezoekers heeft gepresenteerd.
 Slimme Itho Daalderop noviteiten op VSK 2018
Itho Daalderop presenteerde op VSK 2018 haar laatste innovaties op het gebied van energiezuinige, comfortabele en gezonde binnenklimaatsystemen. De belangrijkste zijn de HP-S en WPU 5G warmtepompen, de Smartboiler, de CAS 3 Connect dakventilator en Spider Safety. Het Itho Daalderop Spider-klimaatsysteem en de Green Energy Smartboiler werden genomineerd voor de VSK Awards 2018 in de categorie Digitaal & Slim.

De nadruk ligt steeds meer op slimme, zelflerende producten en systemen voor nog meer comfort, efficiëntie, energiebesparing en rendement. Monitoring en bediening op afstand via een app spelen daarbij een steeds grotere rol.