partner nieuws

Dakventilator in de cloud

ventilatie

Dakventilator in de cloud

De Itho Daalderop CAS 3 Connect is de eerste dakventilator die rechtstreeks met de cloud verbonden kan worden. Hierdoor wordt hij op efficiënte wijze door slechts één persoon ingeregeld en inbedrijf gesteld.

De CAS 3 Connect kan op afstand gecontroleerd en gemonitord worden en op afstand uitgezet worden bij calamiteiten.

 

Storings- en servicemeldingen

De CAS 3 Connect kan rechtstreeks met de cloud verbonden worden; de installatie is direct online. De installateur kan direct de meting uitlezen en de instellingen aanpassen en hij krijgt pro-actief storings- en servicemeldingen.

 

Locatie dakventilator vastgelegd

Ook kan de locatie vastgelegd worden; dit is voor latere servicedoeleinden heel handig zodat men weet welke dakventilatoren op een dak geserviced moet worden. Via Google Maps wordt de installateur dan gemakkelijk naar de juiste dakventilator geleid.

Vervangen bestaande dakventilatoren

Bij de ontwikkeling is veel aandacht besteed aan het een op een kunnen vervangen van ventilatoren. Zo is bijvoorbeeld de voetmaat hetzelfde als bestaande dakventilatoren.

 

Ecodesign-regelgeving

Uiteraard voldoet de CAS 3 Connect aan de Ecodesign regelgeving. Gelijkstroomventilatoren zorgen voor veel besparing ten opzichte van wisselstroomventilatoren.

Reageer op dit artikel