nieuws

SIG Air Handling breidt uit in Duitsland

ventilatie

Fabrikant van ventilatiekanalen Bauelemente für Lüftungstechnik Hennen GmbH (BLH) uit Trier is toegetreden tot de SIG Air Handling groep.

SIG Air Handling breidt uit in Duitsland

BLH (Bauelemente für Lüftungstechnik Hennen GmbH) is fabrikant en distributeur van ventilatiekanalen en speciale componenten. Het bedrijf heeft zo’n 90 personeelsleden en werkt vooral voor industriële klanten in Duitsland, België en Luxemburg. Het werkte bijvoorbeeld mee aan het NATO-hoofdkwartier in Brussel, The Squaire vlakbij de luchthaven van Frankfurt en het hoofdgebouw van de Europese Centrale Bank, ook in Frankfurt.

Geografische spreiding

Eerder dit jaar nam SIG Air Handling al Profant Luft-Technik HandelsgmbH in Oostenrijk. over “Wij willen ons verder profileren als dé leverancier van totaaloplossingen voor de professionele HVAC-markt in Europa”, zegt Lex Hemels, Managing Director van SIG Air Handling. “Hiervoor heb je gespecialiseerde partners nodig maar ook een sterke geografische spreiding en Duitsland is daarbij cruciaal.”

SIG Air Handling

SIG Air Handling levert producten en systemen voor verwarming, ventilatie en airconditioning (HVAC). Het bedrijf is actief in 12 landen in Europa en heeft 100 distributie-outlets. SIG Air Handling heeft een pan-Europees team, gevestigd in Zaventem. De omzet bedraagt ca. 250 miljoen euro en er werkt een duizendtal mensen.

Reageer op dit artikel