nieuws

Een miljoen ventilatieboxen geproduceerd

ventilatie

Itho Daalderop produceert dit jaar de miljoenste CVE-ventilatiebox. Dit viert de fabrikant van binnenklimaatsystemen met een speciale actie voor installateurs.

Een miljoen ventilatieboxen geproduceerd

De Centrale Ventilatie Eenheid (CVE) is het hart van verschillende ventilatiesystemen en terug te vinden in veel renovatie- en nieuwbouwprojecten. De CVE wordt al geproduceerd sinds de jaren ’60. In de beginjaren was hij nog van hout. De huidige exemplaren vormen de vijfde generatie.

Reis naar New York

Installateurs die de ventilatiebox registreren, maken maandelijks kans op het winnen van een Apple iPad Air. De installateur die de miljoenste box heeft geregistreerd wint een vijfdaagse reis voor twee personen naar New York.

Meer informatie over de unit en de actie is te vinden op ithodaalderop.nl/miljoensteCVE.

Reageer op dit artikel