nieuws

Merknamen Keramag en Sphinx vervangen door Geberit

sanitair

Sanitairleverancier Geberit is sinds 2015 ook eigenaar van Sanitec, moederbedrijf van De Sphinx Maastricht met de merken Sphinx en Keramag. Geberit gaat deze merken de komende jaren samenvoegen tot één merk: Geberit.

Merknamen Keramag en Sphinx vervangen door Geberit

Met de verwerving van Sanitec in 2015 heeft Geberit zijn activiteiten uitgebreid naar badkamerproducten. In Nederland was Sanitec de eigenaar van B.V. De Sphinx Maastricht met de keramiekmerken Sphinx en Keramag. Door de overname zijn Sphinx en Geberit één bedrijf geworden onder de naam Geberit B.V.

 

Merknamen samenvoegen

Geberit wil nu een stap verder gaan: ook de merknamen Sphinx en Keramag verdwijnen en worden vervangen door de merknaam Geberit.

 

Badkamerproducten

De badkamerproducten van Geberit zullen officieel worden gepresenteerd op de ISH in maart 2019. Aansluitend wordt de merkverandering doorgevoerd: van Keramag naar Geberit per 1 april 2019 en van Sphinx naar Geberit per 1 april 2020.

 

Showrooms

Geberit streeft ernaar de showrooms tegelijk met de introductie van de Geberit badkamerproducten in 2019 en 2020 aan te passen of in te richten. In goed overleg met de betreffende showrooms zal hiertoe een plan van aanpak worden gemaakt.

Reageer op dit artikel