nieuws

Sphinx VariForm wastafelserie wint iF Design Award 2018

sanitair

De wastafelserie Sphinx VariForm heeft de iF Design Award 2018 gewonnen. De jury prijst met nadruk de vier verschillende vormen, waarin de wastafels leverbaar zijn.

Sphinx VariForm wastafelserie wint iF Design Award 2018

Slanke rand

De keramische wastafels kennen een tijdloos design door de slanke rand. Ze hebben een cirkelvormig, rechthoekig, ovaal of ellipsvormig ontwerp en zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, waardoor ze qua design en afmeting in vrijwel elke badkamer passen.

Omdat niet iedere wasgelegenheid hetzelfde is, zijn de VariForm-wastafels verkrijgbaar als opzet-, opbouw- en onderbouwwastafel. En bovendien verkrijgbaar met of zonder kraan- en overloopgat. Naargelang de situatie, wens en technische mogelijkheden kan de kraan op de wastafel of op het wastafelblad worden bevestigd. Of als wandkraan aan de muur.

Ontwerpvrijheid

De iF jury vond het gekozen VariForm-concept bijzonder geslaagd en aanbevelenswaardig omdat het grote ontwerpvrijheid biedt. Samen met deze nieuwe onderscheiding ontving de Geberit Group in de afgelopen negen jaar meer dan vijftig designprijzen, waaronder Red Dot en Design Plus.

Lees alles over de nieuwste badkamertrends in: De badkamer wordt ingetogen chique

Lees ook:

Ideale badkamerindeling in kaart gebracht

Reageer op dit artikel