nieuws

Dyka viert 60e verjaardag met klanten

sanitair

Dyka, de kunststofleidingproducent uit Steenwijk, bestaat 60 jaar. In de 19 filialen in Nederland organiseert de jarige fabrikant een Dyka-driedaagse om dit met klanten te vieren.

Dyka viert 60e verjaardag met klanten

Dyka is in die 60 jaar geëvolueerd van een lokaal installatiebedrijf naar een internationale speler, vertelt commercieel directeur Eric Jan Rutten. “Nederland, België, Frankrijk, Polen, Tsjechië. Overal heeft Dyka zijn stempel gedrukt op de markt van riolering, drinkwater, regenwaterbeheer en binnenklimaat.”

Veelzijdig

“We beperken ons niet tot het maken van één soort buis. We maken systemen voor allerlei toepassingen, bedenken nieuwe materialen en leveren nieuwe diensten”, vertelt Rutten. “Zo kun je bijvoorbeeld in het filiaal in Alkmaar 24/7 producten ophalen.” Die veelzijdigheid wil Dyka ook laten zien in een nieuwe huisstijl en een nieuwe website.

Dyka-driedaagse

Op de Dyka-driedaagse op 22, 23 en 24 mei zijn klanten en relaties welkom in de 19 filialen voor een hapje en een drankje. Afgelopen weekend was er in Steenwijk al een open dag in de productiehallen voor buurtbewoners, familieleden van medewerkers en klanten. “We zijn een deel van de maatschappij. We investeren in werk, de economie trekt weer aan en we leveren comfort bij mensen thuis. Reden genoeg voor een feestje”, besluit Rutten.

Reageer op dit artikel