nieuws

Bruisend water uit de keukenkraan

sanitair

Uit de Blue Home keukenkraan van Grohe kun je gekoeld, gefilterd en bruisend drinkwater halen. De gebruiker kan kiezen voor water zonder bubbels, licht bruisend water of bruisend water.

Bruisend water uit de keukenkraan

 

De slanke keukenkraan met verlichte aanduiding op de grepen is beschikbaar in chroom of SuperSteel. De Duo-versie geeft naast gewoon warm en koud water ook gefilterd en gekoeld water. Deze is beschikbaar met een C-uitloop, U-uitloop en L-uitloop. De Mono-versie met C-uitloop geeft alleen gefilterd en gekoeld water en kan naast een bestaande keukenkraan worden geïnstalleerd. De koeler is 20 cm breed en 50 cm diep. Dit betekent dat het hele systeem in bijna elke keukenkast past.

 

CO-fles en filter

De CO-fles die bij de kraan hoort, produceert 75 liter sprankelend water. Het led-display geeft met een wit knippersignaal aan wanneer de fles vervangen moet worden. Het filter van het systeem moet ten minste eens per jaar worden vervangen. Wanneer het eerder is opgebruikt, laat het led-display in de linkergreep van de kraan zien dat de filtercapaciteit minder wordt. Een oranje knipperend lampje geeft een capaciteit aan van minder dan 10%. Wanneer het lampje snel knippert moet het filterpatroon vervangen worden. 

Reageer op dit artikel