Postadres Postbus 21
3100 AA Schiedam
Nederland
Bezoekadres Adm. De Ruyterstraat
23115 HB
Schiedam
Nederland
Telefoonnummer 010 427 85 65
E-mailadres info@ithodaalderop.nl
Website www.ithodaalderop.nl

Itho Daalderop, een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat

Itho Daalderop ontwikkelt, fabriceert en verkoopt verwarmings-, tapwater-, ventilatie- en regeltechniekoplossingen. De missie is om met innovatieve producten en systemen een bijdrage te leveren aan een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat. Het bedrijf streeft er elke dag naar om mensen plezieriger te laten wonen, werken en leven. Samen zorgen de Itho Daalderop producten voor totaaloplossingen om energieneutraal wonen – volgens de klimaateisen van morgen – vandaag al mogelijk te maken.

Ventilatiespecialist – Een comfortabel en energiezuinig binnenklimaat

We kunnen niet zonder een goed binnenklimaat. Zeker niet met onze hedendaagse comfortwensen en levensstijl. We leven in multifunctionele ruimtes door het gehele huis. Dat vraagt om een slimme, optimale ventilatie. Waar, wanneer en hoeveel u maar wilt. Om u van het gewenste comfort te voorzien, maar vooral ook om u een gezond binnenklimaat te bieden zijn er diverse ventilatie oplossingen in ons assortiment, van badkamerventilatie tot de meest geavanceerde woningventilatiesystemen die duurzaam en bovenal energiezuinig zijn.

Warmtepompspecialist – Duurzaam en energiezuinig verwarmen en koelen

Itho Daalderop levert een breed scala warmtepompen, zowel hybride lucht/water warmtepomp (met cv-ketel), lucht/water warmtepomp HP-S en water/water warmtepomp WPU. Stuk voor stuk staan ze garant voor het energiezuinig verwarmen en koelen van woningen en leveren bovendien warm water. De booster warmtepomp BWP wordt toegepast om op basis van laag temperatuur aanvoer (bijvoorbeeld stadsverwarming) een woning van warm water te voorzien.

Boilerspecialist – Overal in huis royaal warm water

Sinds 1930 ervaring met warm water. Itho Daalderop staat al sinds jaar en dag bekend om haar boilers. Met een boiler kunt u uw water verwarmen, op voorraad houden en zo altijd genieten van royaal warm water. Welke boiler voor u geschikt is, hangt af van uw situatie. Er zijn verschillende soorten; boilers die een aanvulling zijn op uw cv-ketel (laadboilers of indirect gestookte boilers) én boilers die volledig zelfstandig werken (elektroboilers). Als uw verwarming al naar wens is maar u wilt meer warm water in huis, hoeft u geen nieuwe cv-ketel aan te schaffen. De boilers van Itho Daalderop zijn dan de perfecte oplossing.

Energiezuinig & gezond binnenklimaat – Complete oplossing om te verduurzamen

Met Itho Daalderop één oplossing voor een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat. Zowel voor uw verwarming-, tapwater, ventilatie en regeltechniek vraag, Itho Daalderop heeft het in huis. Duurzaam, gezond en comfortabel!