Gawalo
Gawalo

Vakbeurs Energie is hét jaarlijkse trefpunt van professionals om de balans op te maken op het gebied van energie. Drie dagen lang komt alles en iedereen op het gebied van energiebesparing en duurzame energieopwekking samen voor het grootste live energieplatform van Nederland.

Drie dagen innovatie, kennisdeling en… business!

Vakbeurs Energie biedt inzicht in de nieuwste oplossingen, organiseert interactieve lezingen en live demonstraties en brengt standhouders en bezoekers bij elkaar. Bezoekers uit verschillende disciplines: van inkoop tot techniek en van regelgeving tot management.

Samenwerking 54events en VMN media

Als mediapartner van Vakbeurs Energie geeft VMN media voor de komende editie daarvan de officiële special uit: een pakkend beursmagazine met als treffende titel ‘Nationale Energie Week’. Daarnaast wordt gezamenlijk op 14 oktober het Nederlands Warmtepomp Congres georganiseerd en gedurende de beursdagen meerdere Innovatieroutes Warmtepompen.

Die samenwerking biedt jou uitstekende promotiemogelijkheden voor jouw bedrijf, producten en/of diensten.

Meer hierover lees je in deze saleskit >>>

Media advies

Jouw contactpersonen: Richard van Dijk/ richardvandijk@vmnmedia.nl | 06 33 031 474 Gejo Flierman / gejoflierman@vmnmedia.nl | 06 53 227 316