nieuws

Aanmelden Warmtepompen Innovatieroute Bouwbeurs

klimaattechniek

De eerste deelnemende partijen van de ‘Warmtepompen Innovatieroute’ op de Bouwbeurs in Utrecht zijn bekend. Experts van Itho Daalderop, BUVA en Remeha geven inzicht in de laatste ontwikkelingen van warmtepompen en afgiftesystemen. U kunt zich aanmelden om de route mee te lopen, maar wees er snel bij, want vol = vol.

Aanmelden Warmtepompen Innovatieroute Bouwbeurs

De aandacht voor warmtepompen is aanzienlijk; alles wijst op een enorme groei in gebruik, ter vervanging van – of aanvulling op – de hr-ketel. Wilt u weten wat de laatste ontwikkelingen zijn? Loop dan op 4 tot en met 8 februari mee met de ‘Warmtepompen Innovatieroute’ op de Bouwbeurs in Utrecht.

Innovatieroute voor update warmtepompen

Voor installateurs, medewerkers van een vastgoedbedrijf of woningcorporatie, of adviseurs is het belangrijk op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen rond warmtepompen en de mogelijke toepassingen. Voor deze doelgroep organiseert Cobouw tijdens de Bouwbeurs in Utrecht de ‘Warmtepompen Innovatieroute’. Deelname is gratis.

Experts vertellen over actuele ontwikkelingen

De deelnemers aan de route worden in een  groep van maximaal 20 personen langs diverse stands geleid. Tijdens de route praten experts u steeds in 15 minuten bij over actuele ontwikkelingen rond de toepassing van warmtepompen. Inclusief een korte introductie duurt de route anderhalf uur.

Inschrijven voor een van de vijf routes

Er vinden vijf routes plaats waarvoor u zich kunt inschrijven. De volgende partijen doen in ieder geval mee: Itho Daalderop, BUVA en Remeha. Deze week verwachten we nog twee partijen toe te voegen.

Meld je gratis aan via deze link

 

Reageer op dit artikel