nieuws

Warmtepompinnovaties op Vakbeurs Energie

klimaattechniek

Op de Vakbeurs Energie presenteert Itho Daalderop onder meer de nieuwe lucht-waterwarmtepomp HP-S en de nieuwe warmteterugwinunit HRU 300.

Warmtepompinnovaties op Vakbeurs Energie

Lucht-waterwarmtepomp

De HP-S is een samengestelde lucht-waterwarmtepomp voor bestaande bouw en nieuwbouw met een buitendeel en een hydraulisch binnendeel. Het binnendeel zorgt voor het watertransport voor zowel laag- als hogetemperatuurverwarming. Daarnaast regelt dit binnendeel automatisch de boilerverwarming. Het elektrisch verwarmingselement schakelt periodiek bij om de boiler door te warmen naar minimaal 60°C of hoger in verband met legionellaveiligheid.

Vermogen warmtepomp

Voor het regelen van de ruimtetemperaturen in een woning kan een Spider zoneringregeling of ander markconforme naregeling toegepast worden. Het vermogen van de warmtepomp is modulerend en past zich automatisch aan. De capaciteiten zijn 11 en 13 kW.

Warmteterugwinunit

De energiezuinige HRU ECO 300 wtw-ventilatie-unit heeft als sterke troef zijn verschillende opstellingsmogelijkheden, zoals achter het knieschot, op de vloer, aan de wand en het plafond. De wtw-unit is hierdoor zeer geschikt voor toepassing in woningen en appartementen, zowel in nieuwbouw als projectmatige renovatie.

Water-waterwarmtepompen

Itho Daalderop toont verder op de vakbeurs twee warmtepompen die zich al bewezen hebben: de grondgebonden warmtepomp WPU en de booster warmtepomp BWP.

Vakbeurs Energie

Vakbeurs Energie is van 10 tot en met 12 oktober 2017 in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. Aanmelden kan via deze link.

Reageer op dit artikel