nieuws

Trainingsruimte voor warmtepompen

klimaattechniek

Warmtepompenfabrikant Nibe heeft onlangs de deuren geopend van een nieuwe trainingsruimte: de Nibe Academy.

Trainingsruimte voor warmtepompen

De behoefte aan kennis over warmtepompen en duurzame energieconcepten neemt toe, constateert Nibe. Daarom opende de warmtepompenfabrikant een nieuwe trainingsruimte, de Nibe Academy. Hier kunnen marktpartijen uit België en Nederland terecht om hun warmtepompkennis te vergroten.

Trainingsruimte

In de trainingsruimte staan diverse warmtepompen werkend opgesteld, waaronder de onlangs geïntroduceerde lucht-waterwarmtepomp Nibe F2120 en de nieuwe ventilatielucht-waterwarmtepompen Nibe F730 en Savent. “Zo kunnen bezoekers zien hoe een warmtepomp in de praktijk functioneert en horen hoe stil de lucht-waterwarmtepompen van Nibe hun werk doen”, aldus de fabrikant.

Trainingsaanbod

De Nibe Academy biedt ook technische trainingen aan op het gebied van installatie, inbedrijfstelling, storingsanalyse, projectontwikkeling, planning en werkvoorbereiding. Het complete trainingsprogramma is terug te vinden op www.nibenl.eu/service.

Reageer op dit artikel