nieuws

ServiceNed wordt Daikin Service

klimaattechniek

ServiceNed wordt Daikin Service

Daikin Nederland breidt zijn servicetak uit onder de naam Daikin Service. Daarvoor heeft Daikin sinds 1 april 2017 alle serviceactiviteiten en -diensten van zijn onderhoudsbedrijf ServiceNed geïntegreerd.

In 2012 nam Daikin al ServiceNed BV over. Tot nut toe richtte dit serviceonderdeel zich echter vooral op de markt van de koudwatermachines. Daikin is zich de afgelopen jaren echter ook meer gaan ontwikkelen op de verwarmings- en refrigerationmarkt.

Ook voor deze productgroepen levert Daikin nu ondersteuning en diensten door de volledige integratie van de serviceorganisatie. Daikin zet sinds 1 april de servicediensten van ServiceNed voort onder de naam Daikin Service, vanaf het hoofdkantoor in Capelle aan den IJssel. 

Reageer op dit artikel