nieuws

Dirk Muller directeur bij Thermagas Nederland

klimaattechniek

Dirk Muller is sinds 1 maart technisch commercieel directeur van Thermagas Nederland. Samen met Bert van Loenen vormt Dirk Muller de directie.

Dirk Muller directeur bij Thermagas Nederland

 

De voorbije tien jaar heeft Dirk Muller leiding gegeven aan Thermo Actief Benelux / Nathan Projects. Thermagas heeft expertise op het gebied van betonkernactivering, vloerverwarming en -koeling. Het bedrijf wordt vaak al in een zeer vroeg stadium bij het bouwproject betrokken om te adviseren en het proces te begeleiden. Door middel van simulatieberekeningen maakt het maatwerkoplossingen om tot een optimaal systeemontwerp te komen. In het vervolgtraject verzorgt Thermagas de complete montage en projectbegeleiding. Dirk Muller gaat mede vorm geven aan het uitbouwen van bovengenoemde activiteiten.

Reageer op dit artikel