nieuws

Vloerverwarming regelen via app en wifi

klimaattechniek

Raychem heeft de nieuwe thermostaten van de Senz-serie geïntroduceerd. Met deze bij Pentair te verkrijgen thermostaten kunnen gebruikers hun elektrische vloerverwarmingssysteem regelen via een touchscreenfunctie en WiFi.

Vloerverwarming regelen via app en wifi

De Raychem Senz en Senz WiFi zijn modern vormgegeven. De thermostaten werken met vloersensoren van 2-100 kΩ. Het WiFi-systeem biedt de vloerverwarming in de woning volledige connectiviteit door 32 zones te verbinden via de touch&swipe-opties op het scherm. 

Vloerverwarmingsapp

Gebruikers kunnen hun programma-instellingen regelen via de vloerverwarmingsapp, waarmee de temperatuur- en systeeminstellingen kunnen worden veranderd via smartphone of tablet.

 

Reageer op dit artikel