partner nieuws

Remeha cascade selectietool geïntegreerd in webshop Rensa

Installatiebranche

Remeha cascade selectietool geïntegreerd in webshop Rensa

Rensa heeft per 1 april de Remeha cascade selectietool geïntegreerd in de webshop. Dit betekent een aanzienlijke tijdsbesparing voor de installateur.

Met de vernieuwde cascade selectietool van Remeha is het eenvoudig om direct een passend advies te krijgen voor een project. Gebaseerd op een paar essentiële vragen zal de selectietool een aantal opstellingen samenstellen. Voor de geselecteerde opstelling wordt vervolgens een complete lijst van alle benodigde producten gemaakt.

Tijdsbesparing voor de installateur

Door de samenwerking tussen Rensa en Remeha wordt het advies direct gekoppeld worden aan de webshop van Rensa. Via een speciale button wordt de samengestelde materiaallijst direct in de Rensanet bestellijst geplaatst met de juiste prijscondities. Een aanzienlijke tijdsbesparing voor de installateur. De cascade selectietool is beschikbaar via Rensanet.nl.

Reageer op dit artikel