partner nieuws

Pop-up installatiecafé weer geopend op beurs Hardenberg

Installatiebranche

Pop-up installatiecafé weer geopend op beurs Hardenberg

Technische groothandels Rensa, GévierDales en Verholt openen op 12 september op Installatie Vakbeurs Hardenberg weer hun installatiecafé. Dit jaar geheel in stijl van een stationsrestauratie. Het pop-up café zal 14 september zijn deuren weer sluiten.

Het idee voor een pop-up installatiecafé ontstond vorig jaar bij Rensa omdat bezoekers van beurzen deze gelegenheid voornamelijk gebruiken om te netwerken. En waar kun je nu beter bijpraten dan in een gezellig café onder het genot van een lekker biertje?! Rensa benaderde twee van haar zusterbedrijven, GévierDales en Verholt, om samen invulling te geven aan dit concept.

Imposante blikvanger

De drie groothandels uit de Rensa Groep lieten samen op de Installatie Vakbeurs Hardenberg 2016 een compleet café nabouwen. Zowel van de buitenkant als van de binnenkant zag dit er tot in het kleinste detail uit als ‘echt’ Frans café, inclusief bar met speciaalbier van de tap. Dit viel zowel bij bezoekers van de beurs als bij de drie groothandels zelf zo goed in de smaak dat zij dit jaar wederom kiezen voor een installatiecafé. Dit keer geheel in stijl van een stationsrestauratie hetgeen wederom een imposante blikvanger belooft te worden.

Kennis delen

In het installatiecafé zijn ervaren medewerkers van de drie gespecialiseerde groothandels aanwezig voor het beantwoorden van vragen en het geven van advies. Daarnaast leent de setting zich uitstekend om tips en ervaringen uit te wisselen met collega-installateurs. Installateurs en fabrikanten zijn van 12 tot en met 14 september 2017 van harte welkom om een bezoek te komen brengen en de lokaal gebrouwen bieren te komen proeven. U vindt het installatiecafé in hal 4 (standnr. 436).

Klik hier om toegangskaarten te regelen voor de Installatie Vakbeurs Hardenberg.

Reageer op dit artikel