partner nieuws

Warmtepomp wordt mainstream

Installatiebranche

Warmtepomp wordt mainstream

Warmtepompen spelen een cruciale rol in de verduurzamingsopgave die Nederland te wachten staat. De techniek is klaar om op grote schaal in nieuwbouw en bestaande woningbouw de klassieke cv-ketel te vervangen. Installateurs krijgen meer ervaring met de techniek, en woningeigenaren worden geprikkeld met subsidies.

Rensa zette de belangrijkste trends, ontwikkelingen en aandachtspunten voor installateurs op een rij in een kennisdocument.

 

Duurzame ontdekkingsreis met warmtepompen

Bij de realisatie van een bedrijfsverzamelgebouw kreeg loodgietersbedrijf Ebbers een primeur op het bordje: het allereerste warmtepomp-project. Een bodemwarmtepomp met lagetemperatuur-vloerverwarming; een duurzame oplossing waar de opdrachtgever enthousiast over was. Rensa Techniek ondersteunde de installateur bij deze duurzame ontdekkingsreis. Met succes; er liggen al meer opdrachten met warmtepompen in het verschiet.

 

Reageer op dit artikel