partner nieuws

Rensa 25 december bij Schoner Nederland op RTL 4

Installatiebranche

Rensa 25 december bij Schoner Nederland op RTL 4

Technisch dienstverlener Rensa is gevraagd haar kennis te delen in tv-programma Schoner Nederland.

De presentatoren van het programma trekken door Nederland op zoek naar organisaties die bijdragen aan een duurzamere leefomgeving en daarmee aan een ‘Schoner Nederland’. Het item wordt op 25 december tussen 11.30 en 12.00 uur uitgezonden op RTL 4.

Lean & Green Star
Onlangs hebben de opnamen plaats gevonden in het distributiecentrum in Doetinchem. Rensa kwam bij de redactie in het vizier door het behalen van de tweede Lean & Green Star. Lean and Green is een stimuleringsprogramma voor bedrijven en overheid dat wordt uitgevoerd door Connekt, een onafhankelijk netwerk voor slimme, duurzame en sociale mobiliteit.

Prestaties in netwerk en transport
De tweede Lean & Green Star is in november door Connekt aan Rensa toegekend wegens vormbehoud in 2015 en het realiseren van nieuwe duurzaamheidambities die meetbaar bijdragen aan de netwerk- en transport performance.

Maatregelen
Duurzaamheidcoördinator Jur Hofland vertelt in de uitzending welke maatregelen Rensa vanaf 2009 heeft genomen om het logistieke- en mobiliteitsproces duurzamer te maken. Dit heeft onder andere geleid tot een certificering van niveau 3 op de CO-prestatieladder.

Verwarming en ventilatie
Rensa blijft het onderwerp duurzaamheid bij alle stakeholders onder de aandacht brengen om samen verder te zoeken naar nieuwe technieken die binnen processen efficiëntie opleveren. Rensa is een technische groothandel in de markt van verwarming en ventilatie. Vanuit een modern en duurzaam logistiek concept levert Rensa goederen door heel Nederland aan de professionele installateur in de woning- en utiliteitsbouw.

Reageer op dit artikel