partner nieuws

Trend: rechtstreeks betonplaten bestellen bij de fabrikant

Installatiebranche

Trend: rechtstreeks betonplaten bestellen bij de fabrikant

We zien mooie ontwikkelingen in de bouwwereld. Veel daarvan zijn technologisch van aard zoals slimme verlichting. Andere zijn op ketengebied. We zien steeds meer producten rechtstreeks vanaf de fabrikant te bestellen zijn. Vandaag gaan we in op Constar Betonwaren, onderdeel van de Constar Groep.

Rechtstreeks inkopen bij Constar Betonwaren
Sinds enige tijd maakt Constar het mogelijk om zowel betonplaten en betonblokken rechtstreeks bij hun te bestellen. Aan de achterkant is hard gewerkt om dit logistiek mogelijk te maken. Op deze manier kan Constar hun producten tegen lagere prijzen aanbieden zonder in te boeten op de kwaliteit.

Groot assortiment, grote volumes
Het assortiment van Constar op het gebied van betonplaten en betonblokken is divers. Als we kijken naar de betonplaten dan zie je verschillende uitvoeringen (bijvoorbeeld met traanplaatmotief en hoekrand) in verschillende afmetingen (200 cm x 100 cm x 12 cm tot 200 cm x 300 cm x 14 cm). Als we kijken naar de betonblokken dan zien we drie types

Landelijke dekking
Ook logistiek heeft Constar het goed geregeld. Als afnemer wil je je logistiek graag zo efficiënt mogelijk maken. Constar heeft landelijk een vijftal fabrieken. Hierdoor is er altijd wel een fabriek bij u in de buurt.

Meer weten
Bekijk de verschillende mogelijkheden van Constar op hun website.

Reageer op dit artikel