partner nieuws

Testo FOV calculator nu ook als app!

Installatiebranche

Met de Testo FOV calculator app haalt u meer uit uw thermografische metingen. Voer de gegevens in van de warmtebeeldcamera en daarnaast de afstand tot het meetobject en de app berekent de nauwkeurigheid automatisch. Om deze gegevens toe te kunnen voegen aan uw rapportages, kunt u met één druk op de knop de resultaten naar […]

Met de Testo FOV calculator app haalt u meer uit uw thermografische metingen. Voer de gegevens in van de warmtebeeldcamera en daarnaast de afstand tot het meetobject en de app berekent de nauwkeurigheid automatisch. Om deze gegevens toe te kunnen voegen aan uw rapportages, kunt u met één druk op de knop de resultaten naar uw email verzenden. Geschikt voor alle Testo warmtebeeldcamera modellen.

Klik hier voor de iOS versie

Klik hier voor de Android versie

Reageer op dit artikel