partner nieuws

Techniek in beeld nu ook voor iPad

Installatiebranche

Hoe kunt u in enkele minuten zien welke technische beroepen er zijn?

Al eens een bezoek gebracht aan Techniek in Beeld: www.techniekinbeeld.nl ? Op deze site staan ongeveer 80 beroepenfilms speciaal gemaakt om jongeren kennis te laten maken met een beroep in de metaal, elektro- of installatietechniek. U kunt de filmpjes nu ook bekijken via de iPad.

Kenteq

Kennis- en adviescentrum Kenteq zorgt dat de maakindustrie in Nederland kan blijven beschikken over gekwalificeerde technische vakmensen. We helpen (aankomende) medewerkers zich te ontplooien en hun loopbaan blijvend te ontwikkelen in de metaal en werktuigbouw, elektro- en installatietechniek en mechatronica. We combineren onze kennis met die van onze samenwerkingspartners om:

•    overheid, onderwijs, bedrijfsleven en werknemers/leerlingen met elkaar te verbinden

•    onze klanten met begeleiding, scholing, advisering verder helpen

•    nieuwe maatschappelijke en technologische ontwikkelingen te vertalen naar praktische oplossingen

De kracht van Kenteq is de combinatie van scholing, examinering, leerlingbegeleiding en loopbaanontwikkeling in de technische sector.

Reageer op dit artikel