partner nieuws

Onderhoud, inbedrijfstelling en veiligheid!

Installatiebranche

Onderhoud, inbedrijfstelling  en veiligheid!

De juiste werking van de CV-installatie is erg belangrijk. Zo heeft dit direct invloed op een behaaglijk comfort voor de bewoners, draagt het bij aan de veiligheid en levert het een besparing van energiekosten op. Hiervoor is regelmatig onderhoud noodzakelijk.

Wilt u bepalen of de CV-installatie van uw klanten veilig functioneert en deze optimaal is afgesteld? Dan is het meten van de O2/CO2, CO, gasdruk, watertemperatuur en aanvoer- en retourtemperatuur noodzakelijk.ent u op zoek naar dat ene meetinstrument die uw werkzaamheden naar een hoger niveau tilt? Een compleet en betrouwbaar meetinstrument waarmee u alle werkzaamheden aan de CV-installatie efficiënt kunt uitvoeren? Een meetinstrument dat bovendien eenvoudig in gebruik is? Dan is de nieuwe testo 320 rookgasanalyser alles wat u voortaan nog nodig heeft.

Waarom? De nieuwe testo 320 is ontworpen voor de dagelijkse praktijk! Dankzij het heldere, full-colour grafisch display en de geïntegreerde Testo rookgasanalyse matrix is het interpreteren van numerieke meetgegevens, zoals bij de standaard rookgasanalysers, niet meer noodzakelijk.

De testo 320 beschikt over overzichtelijke en intuïtieve meetmenu’s waardoor u snel en efficiënt kunt schakelen. Ondanks dat de testo 320 erg robuust en ergonomisch gebouwd is, beschikt deze over een modern design die uw vakkundigheid benadrukt. Met Testo’s “Made in Germany” kwaliteit koopt u niet alleen een meetinstrument, maar investeert u tevens in uw succes

Reageer op dit artikel