partner nieuws

Subsidie of belastingvoordeel

Installatiebranche

Technische opleiding volgen met subsidie of belastingvoordeel

Wist u dat u voor het volgen van een technische opleiding gebruik kunt maken van verschillende subsidies en afdracht regelingen? Als u daarover vragen heeft kunt u terecht bij de opleidingsadviseurs van Kenteq of u belt met de medewerkers van het Serviceteam 088 – 444 99 00. U kunt de informatie over subsidies ook terugvinden op onze vernieuwde internetpagina subsidieregelingen.

Kenteq

Kennis- en adviescentrum Kenteq zorgt dat de maakindustrie in Nederland kan blijven beschikken over gekwalificeerde technische vakmensen. We helpen (aankomende) medewerkers zich te ontplooien en hun loopbaan blijvend te ontwikkelen in de metaal en werktuigbouw, elektro- en installatietechniek en mechatronica. We combineren onze kennis met die van onze samenwerkingspartners om:

•    overheid, onderwijs, bedrijfsleven en werknemers/leerlingen met elkaar te verbinden

•    onze klanten met begeleiding, scholing, advisering verder helpen

•    nieuwe maatschappelijke en technologische ontwikkelingen te vertalen naar praktische oplossingen
De kracht van Kenteq is de combinatie van scholing, examinering, leerlingbegeleiding en loopbaanontwikkeling in de technische sector.

Reageer op dit artikel