partner nieuws

Maak kans op 2.500 euro

Installatiebranche

Verkiezing Beste Leerbedrijf 2012

Bent u een technisch bedrijf met een eigen visie op opleiden? Dan kunt u nu inschrijven voor de verkiezing Beste Leerbedrijf 2012. De jury is benieuwd naar waar u goed in bent als het om opleiden gaat. Misschien heeft u een bijzondere werkwijze waarmee u de jury kunt overtuigen dat uw bedrijf het beste bedrijf is? Ook kunt u een bedrijf voordragen voor deze verkiezing.

Doe mee of draag een ander bedrijf voor. Op www.kenteq.nl leest u alles over de procedure, de jury en hoe u kunt inschrijven of voordragen.

Met de organisatie van de jaarlijkse verkiezingen biedt Kenteq een platform aan bedrijven die een actief opleidingsbeleid voeren. Bent u een Kenteq Erkend leerbedrijf dat zijn werknemers kansen biedt om zich te ontwikkelen en neemt u stagiairs serieus? Dan maakt u kans op de eretitel Beste Leerbedrijf.

Kenteq

Kennis- en adviescentrum Kenteq zorgt dat we in Nederland kunnen blijven beschikken over gekwalificeerde technische vakmensen. We helpen (aankomende) medewerkers zich te ontplooien en hun loopbaan blijvend te ontwikkelen in de metaal en werktuigbouw, elektro- en installatietechniek en mechatronica. We combineren onze kennis met die van onze samenwerkingspartners om:

•    overheid, onderwijs, bedrijfsleven en werknemers/leerlingen met elkaar te verbinden

•    onze klanten met begeleiding, scholing en advisering verder te helpen

•    nieuwe maatschappelijke en technologische ontwikkelingen te vertalen naar praktische oplossingen

De kracht van Kenteq is de combinatie van scholing, examinering, leerlingbegeleiding en loopbaanontwikkeling in de technische sector.

Reageer op dit artikel