partner nieuws

Technische Associate degree opleiding van start

Installatiebranche

Op maandag 30 januari is de tweejarige Associate degree opleiding op het gebied van engineering voor praktijkopleiders gestart.

Dat er nu een technisch hbo-opleiding voor praktijkopleiders is, werd feestelijk gevierd bij ROC Koning Willem I College in Den Bosch. De nieuwe opleiding kwam tot stand in samenwerking met Hogeschool Windesheim, de fondsen, Kenteq en een aantal ROC’s.

Tijdens de studie houden de praktijkopleiders zich vooral bezig met het opleiden en begeleiden van leerlingen en de training van medewerkers. Na het behalen van de Ad-opleiding kan de praktijkopleider verder studeren en een bachelor diploma halen. Hiermee is hij verzekerd van een tweedegraads lesbevoegdheid voor vmbo en mbo.

Interesse?

Bent u ook geïnteresseerd in de nieuwe tweejarige technische Ad-opleiding? Lees dan de brochure of vraag naar de specifieke studiegids via serviceteam@kenteq.nl.

Reageer op dit artikel